អាំង-ពងក្ដាមថ្ម ប្រឡាក់អំបិលម្ទេស

11
ការរើស​យក​​តែ​ក្ដាម​ញី ដែល​មាន​ពង​ពេញ​ពោះ​ មក​បក​ស្នូក​ចេញ ទើប​ប្រឡាក់​គ្រឿង​ម្ទេស​ក្រហម​ទុំ ​ ហើយ​យក​ទៅ​អាំង​​រហូត​​ក្ដាម​ឡើង​ពណ៌​ក្រហម​ឆ្អិន ត្រូវ​ចំណាយ​ពេល​ប្រមាណ​ជាង​កន្លះម៉ោង​ ទើប​ធ្វើ​ឲ្យ​ខ្លាញ់​ពណ៌​លឿង ​ក្នុង​ខ្លួន​ក្ដាម​ ស្រក់​មក​ខាង​ក្រៅ​ ទម្រាំ​ធ្វើ​ឲ្យ​ស្ងួត​ដល់​ពង​នៅ​ខាង​ក្នុង​​ស្នូក​ដែល​ជា​កន្លែង​ពិសេស ។
ពង​ក្ដាម​ មាន​ពណ៌​លឿង​លាយ​ក្រហម​ច្រាល​​ពេល​ទំពា​ទៅ​ច្រុបៗ​ផង ផ្អែម​ស្អិត​ផង​ រសជាតិ​ស្រដៀង​ពង​ក្ងាន​។ លើស​ពី​នេះ​ទៅ​ទៀត​ សាច់​ក្ដាម​ ពិសេស​ត្រង់​ដង្កៀប​ ដែល​មាន​សាច់​ច្រើន​ជាង​គេ ប៉ុន​ៗ​មេ​ជើង​ ក៏​បាន​បន្ថែម​​ឲ្យ​រសជាតិ​ ទាក់​អណ្ដាត​របស់​អ្នក​ រក​ឈប់​មិន​បាន​ឡើយ​។ ចំពោះ​រសជាតិ​​សាច់​ក្ដាម​ ហឹរ​គួរសម​ដែរ បើសិនជា​អ្នក​មិន​សូវ​ចូល​ចិត្ត​ម្ទេស​ អាច​ញ៉ាំ​ជីរអង្កាម​ ដើម្បី​កាត់​បន្ថយ​រសជាតិ​ហឹរ​បាន​ ។
ចំពោះ​តម្លៃ​គឺ​អាស្រ័យ​ទៅ​លើ​ក្ដាម​ដែល​មិត្ត​យុវវ័យ​ជ្រើសរើស ក្ដាម​មាន​ពង​ មាន​ទម្ងន់​ចាប់​ពី​ កន្លះ​គីឡូ​ឡើង ទៅ ដល់​ ៧​ខាំ​ ហើយ​ក្នុង​មួយ​គីឡូ មាន​តម្លៃ​ ៣០​ដុល្លារ។ ក្រៅ​ពី​នេះ​ នៅ​​Lay Lay seafood ក៏​មាន​ម្ហូប​ប្រចាំ​ត្រកូល​របស់​អ្នក​ខេត្ត​ព្រះសីហនុ គឺ​ ញ៉ាំ​ពង​ប្រឡាំងកាស​ ដែល​ចម្អិន​ដោយ​ចុងភៅ ​ដែល​មាន​ស្នាដៃ​មក​ពី​ខេត្ត​ព្រះសីហនុ​ពិត​ៗ​។
ភោជនីយដ្ឋាន Lay Lay seafood ក៏​មាន​ទីតាំង​លើ​ដំបូល​អគារ​ដែល​អាច​ ស្រូប​យក​ខ្យល់​អាកាស​បណ្ដើរ​ ញ៉ាំ​អាហារ​បណ្ដើរ មាន​អារម្មណ៍​ហាក់​ដូចជា​នៅ​មាត់​សមុទ្រ​អីចឹង​​ដែរ ។ ភោជនីយដ្ឋាន Lay Lay seafood មាន​ទីតាំង​ស្ថិតនៅ​ ផ្ទះ​លេខ​១៨ ផ្លូវ​១០៥ កែង ១៤២ សង្កាត់​បឹង​ព្រលិត ខណ្ឌ៧​មករា រាជធានី​ភ្នំពេញ ទូរសព្ទ​លេខ 012 88 12 81 ៕