ញាំ-ញាំស្វាយ

គ្រឿងផ្សំ
ស្វាយល្ហួត ហៃប៊ី សាច់ជ្រូក ជីរគ្រប់មុខ ម្ទេសខ្មាំង ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម សណ្តែកដីលីង ទឹកត្រី ស្ករស។
វិធីធ្វើ
១-ស្វាយល្ហួត ចិតសំបក សាប់ឱ្យល្អិតៗ សឹមចិតនិងកាំបិតមុខពីរ ចេញជាសរសៃៗ។
២-សាច់ជ្រូកស្ងោរឆ្អិនហាន់សរសៃល្អិតៗ។ ហៃប៊ីលាងទឹកបុកឱ្យម៉ដ្ឋ។
៣-ជីរបេះលាងទឹកឱ្យស្រស់ទឹក។ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម បកសំបកចិតបន្ទះស្តើងៗ។
៤-ទឹកត្រីលាយជាមួយស្ករស។ ពេលបរិភោគ ចាប់ស្វាយ សាច់ជ្រូក ហៃប៊ី ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ជីរ ច្របល់ចូលគ្នា ទើបចាក់ទឹកត្រី ស្ករសចូល ភ្លក់មើលតាមចូលចិត្ត លាយសណ្តែកដីលីងជាការស្រេច។
២-សាច់ជ្រូកស្ងោរឆ្អិនហាន់សរសៃល្អិតៗ។ ហៃប៊ីលាងទឹកបុកឱ្យម៉ដ្ឋ។
៣-ជីរបេះលាងទឹកឱ្យស្រស់ទឹក។ ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម បកសំបកចិតបន្ទះស្តើងៗ។
៤-ទឹកត្រីលាយជាមួយស្ករស។ ពេលបរិភោគ ចាប់ស្វាយ សាច់ជ្រូក ហៃប៊ី ខ្ទឹមស ខ្ទឹមក្រហម ជីរ ច្របល់ចូលគ្នា ទើបចាក់ទឹកត្រី ស្ករសចូល ភ្លក់មើលតាមចូលចិត្ត លាយសណ្តែកដីលីងជាការស្រេច។
Post a Comment