ញាំ-ផ្លែប៉ោម និងទំពាំងបាយជូរ
+ គ្រឿងផ្សំ:
-ផ្លែប៉ោម 2 ឬ 3 ផ្លែ (រើសយកពណ៌ខុសៗគ្នា នឹងជួយបង្កើននូវសម្រស់របស់អ្នក)
-គ្រាប់ស្វាយចន្ទីខ្លះៗ ដំឲ្យបែកជាដុំតូចៗ
-ទំពាំងបាយជូរកន្លះចានកាត់ជាពីរៗ និងយកគ្រាប់ចេញឲ្យអស់
-ម្នាស់កាត់ជាដុំជ្រុងៗ ខ្លះ
-ឃីនឆាយហាន់តូចៗ
+ របៀបធ្វើ:
-លាងផ្លែប៉ោមឲ្យស្អាត ទុកឲ្យស្ងួតទឹក ចិតសំបកក៏បាន មិនចិតក៏បាន តាមចំណូលចិត្ត។ កាត់ផ្លែប៉ោមជាដុំជ្រុងតូចៗល្មម។
-ដាក់ផ្លែប៉ោម ម្នាស់ គ្រាប់ស្វាយចន្ទី និងទំពាំងបាយជូរ ចូលទៅក្នុងចានមួយ ស្រូបទឹកខ្មេះ សម្រាប់ញាំ ឬដាក់ទឹក Mayonaise ពីរបីស្លាបព្រាពីលើ ហើយកូរឲ្យសព្វ ទុកឲ្យបានយ៉ាងតិច 5 នាទីមុននឹងយកទៅបរិភោគទើបឆ្ងាញ់ពិសា។
+ ការទទួលទាន:
ប្រិយមិត្តអាចបរិភោគបានគ្រប់ពេល តែត្រូវបំផុត គឺញ៉ាំក្រោយពេលបរិភោគគ្រឿងខ្លាញ់ ដើម្បីសម្រួលបំពង់ក៕
Post a Comment