បំពង-ចៀនជួន

គ្រឿងផ្សំ
ត្រីត្រអោន ខ្ញី ខ្ទឹមស-ក្រហម សៀង ខ្លាញ់រាវ ទឹកខ្មេះ ឬក្រសាំង អំពិល។
វិធីធ្វើ
យកខ្លាញ់ចាក់ក្នុងខ្ទះឱ្យក្តៅ ដាក់ត្រីចៀនឱ្យក្រៀម រួចយកខ្ទឹមស-ក្រហម ចិញ្ច្រាំឱ្យល្អិត ខ្ញីហាន់ ជាសរសៃឆ្មារៗ បុកដាក់ចៀនជាមួយឱ្យឡើងឈ្ងុយ យកសៀងមកចាក់ត្រឡប់ឱ្យសព្វ រួចចាក់ទឹក ច្រូចទឹកខ្មេះ ទុកឱ្យពុះ ភ្លក្សមើលឱ្យល្មមតាមចូលចិត្ត ។
Post a Comment