ស៊ុប-បន្លែ
គ្រឿងផ្សំៈ
សណ្តែកកួរ 3 ដើម
ផ្កាខាត់ណា 1 ដុំ
ស្លឹកខ្ទឹម 2 ដើម
ការ៉ុត 1 ផ្លែ
ស្លឹកឃីងឆាយ 3 ដើម
អំបិល 2 ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកស៊ុប 3 ចានគុយទាវ
ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយ
ឆែថាវ 1 មើម
វិធីចំអិនៈ
សណ្តែកកួរត្រូវកាត់ប្រវែងមួយថ្នាំងដៃ ឆៃថាវ ផ្កាខាត់ណាត្រូវកាត់ជាដុំៗ រីឯការ៉ុតហាន់ជាបន្ទះ ស្លឹកខ្ទឹម ស្លឹកឃីងឆាយកាត់ជាកង់ៗ។
ដាំទឹកស៊ុប ដាក់ផ្កាខាត់ណា សណ្តែកកួរ ឆៃថាវ ការ៉ុត អំបិល ម្សៅស៊ុប រំងាស់រយៈពេល 15 នាទី ទើបដាក់ឃីងឆាយ និងស្លឹកខ្ទឹមជាការស្រេច៕
Post a Comment