អាំង-បង្គាដុតជាមួយខ្ទឹមស
- បង្គា 350 ក្រាម ឬ ច្រើនជាងនេះតាមចំណូលចិត្តរបស់អ្នក
- ខ្ទឹមសមួយមើម
- ចង្កាក់ឫស្សីសម្រាប់ដោតបង្គា
– ប្រេងឆា
ជំហានទី1: លាងបង្គាឲ្យ និងដកពុកចង្ការបស់ពួកវាចេញ ទុកឲ្យស្រស់ទឹក រួចចិញ្ច្រាំខ្ទឹមស
ជំហានទី2: ដាក់ខ្ទឹមសពាក់កណ្តាលទៅក្នុង ចានមួយ បន្ថែមកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ និងប្រេងឆា 3 ស្លាបព្រាបាយ។
ជំហានទី3: ខ្ទឹមសពាក់កណ្តាលទៀតដាក់បប្រឡាក់បង្គាជាមួយអំបិល និងម្រេច។
ជំហានទី4: ប្រើចង្កាក់ឫស្សីដោតបង្គាឲ្យត្រង់ ដើម្បីឲ្យបង្គាត្រង់ងាយស្រួលពេលអាំង ឬដុត។
ជំហានទី5: ប្រើជក់ជ្រលក់ប្រេងដែលមានលាយពីខាងលើលាបទៅលើបង្គា។
ជំហានទី6: ដាក់បង្គាចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនម៉ាយក្រូវេវដោយកំណត់សីតុណ្ហភាព 200 អង្សាសេ ទុកប្រហែល 15 នាទី។ បន្ទាប់មកផ្សុំគ្រឿងអំបិលម្រេចក្រូចឆ្មាសម្រាប់ជ្រលក់ជាការស្រេច ៕
ជំហានទី2: ដាក់ខ្ទឹមសពាក់កណ្តាលទៅក្នុង ចានមួយ បន្ថែមកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ និងប្រេងឆា 3 ស្លាបព្រាបាយ។
ជំហានទី3: ខ្ទឹមសពាក់កណ្តាលទៀតដាក់បប្រឡាក់បង្គាជាមួយអំបិល និងម្រេច។
ជំហានទី4: ប្រើចង្កាក់ឫស្សីដោតបង្គាឲ្យត្រង់ ដើម្បីឲ្យបង្គាត្រង់ងាយស្រួលពេលអាំង ឬដុត។
ជំហានទី5: ប្រើជក់ជ្រលក់ប្រេងដែលមានលាយពីខាងលើលាបទៅលើបង្គា។
ជំហានទី6: ដាក់បង្គាចូលទៅក្នុងម៉ាស៊ីនម៉ាយក្រូវេវដោយកំណត់សីតុណ្ហភាព 200 អង្សាសេ ទុកប្រហែល 15 នាទី។ បន្ទាប់មកផ្សុំគ្រឿងអំបិលម្រេចក្រូចឆ្មាសម្រាប់ជ្រលក់ជាការស្រេច ៕
Post a Comment