អាំង-បង្គាដុតជាមួយខ្ទឹមស

1+ គ្រឿងផ្សំ៖
- បង្គា 350 ក្រាម ឬ ច្រើនជាងនេះតាមចំណូលចិត្តរបស់អ្នក
- ខ្ទឹមសមួយមើម
- ចង្កាក់ឫស្សីសម្រាប់ដោតបង្គា
– ប្រេងឆា
– ម្រេច អំបិល
1+ វិធីចំអិន៖
ជំហាន​ទី1: លាង​បង្គា​ឲ្យ និង​ដក​ពុក​ចង្កា​របស់​ពួកវា​ចេញ ទុក​ឲ្យ​ស្រស់​ទឹក រួច​ចិញ្ច្រាំ​ខ្ទឹម​ស​
1ជំហាន​​ទី​2: ដាក់​ខ្ទឹម​ស​ពាក់​កណ្តាល​ទៅ​ក្នុង ចាន​មួយ បន្ថែ​មក​ន្លះស្លា​បព្រា​កាហ្វេ និង​ប្រេង​ឆា 3 ស្លា​បព្រា​បាយ។
1ជំហាន​​ទី​3: ខ្ទឹមសពាក់កណ្តាលទៀតដាក់ប​ប្រឡាក់បង្គាជាមួយអំបិល និងម្រេច។
1ជំហាន​​​ទី​4: ប្រើ​ចង្កាក់​ឫស្សី​ដោត​បង្គា​ឲ្យ​ត្រង់ ដើម្បី​ឲ្យ​ប​ង្គាត្រង់​ងាយ​ស្រួល​ពេល​អាំង ឬ​ដុត​។​
1ជំហាន​​​ទី​5: ប្រើជក់ជ្រលក់ប្រេងដែលមានលាយពីខាងលើលាបទៅលើបង្គា។
1ជំហាន​​​ទី​6: ដាក់​បង្គា​ចូល​ទៅ​ក្នុង​ម៉ាស៊ីន​ម៉ាយក្រូវេវ​ដោយ​កំណត់​សីតុណ្ហភាព 200 អង្សាសេ ទុក​ប្រហែល 15 នាទី។ បន្ទាប់​មក​ផ្សុំ​គ្រឿង​អំបិល​ម្រេចក្រូច​ឆ្មាសម្រាប់​ជ្រលក់​ជា​ការ​ស្រេច​ ៕​
11