ញាំ-វិធីធ្វើជ្រក់សណ្តែកបណ្តុះ

1

គ្រឿងផ្សំ៖
  • សណ្តែកបណ្តុះ
  • ទឹកបាយ  ស្ករស  អំបិល
របៀបធ្វើ៖
  • លាងសណ្តែកបណ្តុះអោយ​ស្អាត រួចដាក់ក្នុង​ឆ្នាំង វឺអ្វី​ដែល​អាច​ដាក់​ទឹក​ក្តៅ​បាន។
  • ដាក់អំបិលអោយប្រៃ​បន្តិច  ដាក់​ស្ករស១ភាគ៣​នៃ​អំបិល។
  • ចាក់​ទឹក​បាយ​ដែល​ពុះ​ក្នុងឆ្នាំងសណ្តែកបណ្តុះ​ ធ្វើ​យ៉ាងណា​អោយ​លិចសណ្តែក។
  • ពេលវា​ត្រជាក់​ចាក់​ដាក់​ក្នុង​ក្រល បិទគំរប​អោយ​ជិត ទុក​រយៈពេល​១យប់ ១ថ្ងៃ អាច​បរិភោគ​បានហើយ។
ចំណាំ
  • បើមិន​ប្រើ​ទឹក​បាយ​ពុះ​ក៏​បាន​ដែរ តែ​ទុក​រយៈ​ពេល​យូរ​បន្តិច​ទើប​ឡើង​ជូរអាច​ញ៉ាំបាន។
  • បើចូល​ចិត្ត​ផ្អែម ថែមស្ករសតាម​ការ​ដែល​ចូលចិត្ត។