អាំង-ភ្លៅមាន់ចំហុយគ្រឿងផ្សំជប៉ុន

គ្រឿងផ្សំ៖
-ភ្លៅមាន់ប្រមាណ៨ភ្លៅដោយយកស្បែកវាជាប់ជាមួយផង
-ទឹក១ពែង
-ទឹកខ្មះកន្លះពែង
-ទឹកសឿង១/៣ពែង
-ស្ករស២ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
-ស្លឹកសរបកនិងហាន់ឲ្យតូចៗ
-ម្ទេសហិរមួយផ្លែដោយយកគ្រាប់ចេញហាន់ជាចំណិតៗ
-ស្លឹកខ្ទឹមវែង
-ភ្លៅមាន់ប្រមាណ៨ភ្លៅដោយយកស្បែកវាជាប់ជាមួយផង
-ទឹក១ពែង
-ទឹកខ្មះកន្លះពែង
-ទឹកសឿង១/៣ពែង
-ស្ករស២ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
-ស្លឹកសរបកនិងហាន់ឲ្យតូចៗ
-ម្ទេសហិរមួយផ្លែដោយយកគ្រាប់ចេញហាន់ជាចំណិតៗ
-ស្លឹកខ្ទឹមវែង
របៀបចម្អិន៖
ទី១. ចាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូលទៅក្នុងឆ្នាំងតូចឬខ្ទះដែលមានកម្ដៅ
ទី២.ទុកគ្រឿងផ្សំនៅក្នុងខ្ទះរហូតដល់ពុះហើយបន្ទាប់មករម្ងាស់ឲ្យខះទឹកដោយប្រើពេលប្រមាណ២០នាទី
ទី៣.ដួសពពុះទឹករម្ងាស់គ្រឿងផ្សំដែលឡើងមកលើមាត់ឆ្នាំងឬខ្ទះចេញ
ទី៤.បន្ថែមកម្ដៅហើយចាក់ភ្លៅមាន់ចូលទៅក្នុងទឹករម្ងាស់គ្រឿងផ្សំហើយទុករហូតដល់វាខះទឹកនិងឆ្អិនល្មម
ទី៥.រៀបចំដួសភ្លៅមាន់ទាំងអស់នោះ ដាក់ចាន់ដោយហួសកម្ទេចខ្លឹមសរនិងម្ទេសចេញ
ទី៦.រួចរោយស្លឹកខ្ទឹមលើភ្លៅមាន់តាមការគួរគឺជាការស្រេច។
ទី១. ចាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូលទៅក្នុងឆ្នាំងតូចឬខ្ទះដែលមានកម្ដៅ
ទី២.ទុកគ្រឿងផ្សំនៅក្នុងខ្ទះរហូតដល់ពុះហើយបន្ទាប់មករម្ងាស់ឲ្យខះទឹកដោយប្រើពេលប្រមាណ២០នាទី
ទី៣.ដួសពពុះទឹករម្ងាស់គ្រឿងផ្សំដែលឡើងមកលើមាត់ឆ្នាំងឬខ្ទះចេញ
ទី៤.បន្ថែមកម្ដៅហើយចាក់ភ្លៅមាន់ចូលទៅក្នុងទឹករម្ងាស់គ្រឿងផ្សំហើយទុករហូតដល់វាខះទឹកនិងឆ្អិនល្មម
ទី៥.រៀបចំដួសភ្លៅមាន់ទាំងអស់នោះ ដាក់ចាន់ដោយហួសកម្ទេចខ្លឹមសរនិងម្ទេសចេញ
ទី៦.រួចរោយស្លឹកខ្ទឹមលើភ្លៅមាន់តាមការគួរគឺជាការស្រេច។
តើប្រិយមិត្តអាចចម្អិនម្ហូបមួយមុខខាងលើនេះ បានឬទេ?ហើយយល់យ៉ាងម៉េចដែរចំពោះមុខ
Post a Comment