ចៀន-ត្រសក់ចៀន ញាត់សាច់ជ្រូក

1
គ្រឿងផ្សំ
-ត្រសក់ ២ ផ្លែ
-សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១៦០ ក្រាម
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ
-អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្សៅឆា ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្រា ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្រេចម៉ដ្ឋបន្តិចបន្តួច
-ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីធ្វើ
១- ត្រសក់ត្រូវលាងទឹកឲ្យស្អាត, ចិតសម្បក និងខ្វេះគ្រាប់ចេញរួចហើយ ហាន់ជាកង់ៗ (កម្រាស់មួយថ្នាំដៃ)។
២- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ដាក់លាយចូលក្នុងគ្រឿងផ្សំរសជាតិ រួចហើយកូរវឹករហូត
ទាល់តែ ស្អិតចូលជាតិតែមួយ។
៣- ចំពោះស្រទាប់ផ្នែកខាងក្នុងនៃរង្វង់មូលកង់ត្រសក់ ត្រូវប៉ាតម្សៅឆាពីលើរួច
ហើយទើបញាត់សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំចូល។
៤- ចាក់ខ្លាញ់ ឬ ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះ រង់ចាំឲ្យខ្ទះក្តៅហុយផ្សែង ទើបដាក់ត្រសក់
ញាត់សាច់ជ្រូកចូលចៀន និង ប្រែចុះឡើងរហូតទាល់តែឆ្អិនទាំងសងខាង ទើប
ស្រង់ ដាក់ចានទុកជាការស្រេច៕
ត្រី​អណ្ដែង​​រឹង​​ប្រឡាក់​គ្រឿង​អាំង​ជាមួយ​ពោតឆា​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់!អត្ថបទថ្មី
នៅ​​​ក្នុង​សប្ដាហ៍​នេះ ​ប្រិយមិត្ត​នឹង​បាន​ស្គាល់ ​នូវ​មុខ​ម្ហូប​មួយ​មុខ
​ទៀត​ដែល​​មាន​គ្រឿង​ផ្សំ និង​របៀប​ធ្វើ​ងាយ​ស្រួយ​​មាន​ឈ្មោះ​ថា​
ត្រី​អណ្ដែង​​រឹង​​ប្រឡាក់​គ្រឿង​ អាំង​ជាមួយ​ពោត​ឆា​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់។​
​​តើ​​ម្ហូប​មួយ​មុខ​នេះ​មានគ្រឿង​​ ផ្សំ​អ្វី​ខ្លះ​?​ចុះ​របៀប​ចម្អិន​វិញ?