ចៀន-ត្រសក់ចៀន ញាត់សាច់ជ្រូក
គ្រឿងផ្សំ
-ត្រសក់ ២ ផ្លែ
-សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១៦០ ក្រាម
-ត្រសក់ ២ ផ្លែ
-សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ១៦០ ក្រាម
គ្រឿងផ្សំរសជាតិ
-អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្សៅឆា ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្រា ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្រេចម៉ដ្ឋបន្តិចបន្តួច
-ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
-អំបិល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្សៅឆា ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ស្រា ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
-ម្រេចម៉ដ្ឋបន្តិចបន្តួច
-ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
វិធីធ្វើ
១- ត្រសក់ត្រូវលាងទឹកឲ្យស្អាត, ចិតសម្បក និងខ្វេះគ្រាប់ចេញរួចហើយ ហាន់ជាកង់ៗ (កម្រាស់មួយថ្នាំដៃ)។
១- ត្រសក់ត្រូវលាងទឹកឲ្យស្អាត, ចិតសម្បក និងខ្វេះគ្រាប់ចេញរួចហើយ ហាន់ជាកង់ៗ (កម្រាស់មួយថ្នាំដៃ)។
២- សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំ ដាក់លាយចូលក្នុងគ្រឿងផ្សំរសជាតិ រួចហើយកូរវឹករហូត
ទាល់តែ ស្អិតចូលជាតិតែមួយ។
ទាល់តែ ស្អិតចូលជាតិតែមួយ។
៣- ចំពោះស្រទាប់ផ្នែកខាងក្នុងនៃរង្វង់មូលកង់ត្រសក់ ត្រូវប៉ាតម្សៅឆាពីលើរួច
ហើយទើបញាត់សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំចូល។
ហើយទើបញាត់សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំចូល។
៤- ចាក់ខ្លាញ់ ឬ ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះ រង់ចាំឲ្យខ្ទះក្តៅហុយផ្សែង ទើបដាក់ត្រសក់
ញាត់សាច់ជ្រូកចូលចៀន និង ប្រែចុះឡើងរហូតទាល់តែឆ្អិនទាំងសងខាង ទើប
ស្រង់ ដាក់ចានទុកជាការស្រេច៕
ញាត់សាច់ជ្រូកចូលចៀន និង ប្រែចុះឡើងរហូតទាល់តែឆ្អិនទាំងសងខាង ទើប
ស្រង់ ដាក់ចានទុកជាការស្រេច៕
ត្រីអណ្ដែងរឹងប្រឡាក់គ្រឿងអាំងជាមួយពោតឆាដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់!អត្ថបទថ្មី
នៅក្នុងសប្ដាហ៍នេះ ប្រិយមិត្តនឹងបានស្គាល់ នូវមុខម្ហូបមួយមុខ
ទៀតដែលមានគ្រឿងផ្សំ និងរបៀបធ្វើងាយស្រួយមានឈ្មោះថា
ត្រីអណ្ដែងរឹងប្រឡាក់គ្រឿង អាំងជាមួយពោតឆាដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់។
តើម្ហូបមួយមុខនេះមានគ្រឿង ផ្សំអ្វីខ្លះ?ចុះរបៀបចម្អិនវិញ?
ទៀតដែលមានគ្រឿងផ្សំ និងរបៀបធ្វើងាយស្រួយមានឈ្មោះថា
ត្រីអណ្ដែងរឹងប្រឡាក់គ្រឿង អាំងជាមួយពោតឆាដ៏ឈ្ងុយឆ្ងាញ់។
តើម្ហូបមួយមុខនេះមានគ្រឿង ផ្សំអ្វីខ្លះ?ចុះរបៀបចម្អិនវិញ?
Post a Comment