ឆា-ត្រប់ជាមួយផ្សិតខ្មៅលាយតៅហ៊ូ
គ្រឿងផ្សំ
- ត្រប់វែង ២ផ្លែ
- ផ្សិតចំបើង ៥ក្រាម
- ផ្សិតខ្មៅ ៥ក្រាម
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ១០ដើម
- តៅហ៊ូ កន្លះដើម
- ខ្ទឹមស ៤កំពឹស
- ម្ទេស កន្លះផ្លែ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល តាមចំណូលចិត្ដ
- ស្កេត្នោត ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកប្រេងខ្យងបួស
របៀបរៀបចំគ្រឿងផ្សំ
- ត្រប់វែងលាងទឹកឱ្យស្អាតយកទៅអាំងឱ្យឆ្អិន ហើយត្រូវយកមកបកសម្បកចេញកាត់ជាកង់ៗដាក់ចានទុកដោយឡែក
- ផ្សិតចំបើង និងផ្សិតខ្មៅលាងទឹកឱ្យស្អាត ត្រូវយកទៅចិញ្ច្រាំកុំឱ្យម៉ដ្ឋពេក
- ជីវ៉ាន់ស៊ុយចែកជាពីរ មួយត្រូវយកទៅចិញ្ច្រាំ និងមួយទៀតត្រូវទុករោយពីលើ
- តៅហ៊ូយកមកកាត់ហើយត្រូវប្រឡាក់ម្សៅ យកទៅបំពងឱ្យក្រហម និងទុកឱ្យស្រក់ខ្លាញ់
- ទឹកសុះ ៖ បំពងខ្ទឹមស ហើយដាក់ប្រេងខ្យងបួសចូល ដាក់ស្ករត្នោត ដាក់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ និងដាក់អំបិលជាការស្រេច។
Post a Comment