ឆា-ត្រប់ជាមួយផ្សិតខ្មៅលាយតៅហ៊ូ

1
គ្រឿង​ផ្សំ
  • ត្រប់វែង ២ផ្លែ
  • ផ្សិត​ចំបើង ៥ក្រាម
  • ផ្សិត​ខ្មៅ ៥ក្រាម
  • ជីវ៉ាន់ស៊ុយ ១០ដើម
  • តៅហ៊ូ កន្លះដើម
  • ខ្ទឹមស ៤កំពឹស
  • ម្ទេស កន្លះផ្លែ
  • ទឹកស៊ីអ៊ីវ ២​ស្លាបព្រាបាយ
  • អំបិល តាម​ចំណូលចិត្ដ
  • ស្កេត្នោត ១​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកប្រេង​ខ្យងបួស
របៀប​រៀបចំ​គ្រឿងផ្សំ
  • ត្រប់វែង​លាងទឹក​ឱ្យស្អាត​យកទៅ​អាំងឱ្យ​ឆ្អិន ហើយ​ត្រូវយក​មកបក​សម្បក​ចេញកាត់​ជាកង់ៗ​ដាក់ចាន​ទុកដោយ​ឡែក
  • ផ្សិត​ចំបើង និងផ្សិត​ខ្មៅលាង​ទឹកឱ្យ​ស្អាត ត្រូវយក​ទៅចិញ្ច្រាំ​កុំឱ្យ​ម៉ដ្ឋពេក
  • ជីវ៉ាន់​ស៊ុយ​ចែកជាពីរ មួយត្រូវ​យកទៅ​ចិញ្ច្រាំ និង​មួយទៀត​ត្រូវទុក​រោយពីលើ
  • តៅហ៊ូយ​កមកកាត់​ហើយ​ត្រូវប្រឡាក់​ម្សៅ យកទៅ​បំពង​ឱ្យក្រហម និង​ទុកឱ្យ​ស្រក់ខ្លាញ់
  • ទឹកសុះ ៖ បំពង​ខ្ទឹមស ហើយដាក់​ប្រេងខ្យង​បួសចូល ដាក់ស្ករ​ត្នោត ដាក់​ជីវ៉ាន់ស៊ុយ និងដាក់អំ​បិល​ជាការ​ស្រេច។