ឆា-ឆាត្រកួនប្រេងខ្យង

គ្រឿងផ្សំ
ត្រកួនចិន ខ្ទឹមស ម្ទេសដៃនាង ខ្លាញ់ឬប្រេង ប្រេងខ្យង អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប។
វិធីធ្វើ
១-ត្រកួនក្តិចខ្លីល្មម ប៉ុនមួយចង្អុរដៃ លាងទឹកឱ្យស្អាត។
២-ខ្ទឹមសដំ បកសំបកចិញ្ច្រាំឱ្យល្អិត ម្ទេសកាត់ល្អិតៗ។
៣-យកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់ ឬប្រេងឱ្យឡើងក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមស ម្ទេសឆាឱ្យឡើងឈ្ងុយទើបដាក់ត្រកួនចូល ឆាពីរបីត្រឡប់ ដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ប្រេងខ្យង ឆាមួយត្រឡប់ពីរ ភ្លក់មើលឱ្យល្មម ។
២-ខ្ទឹមសដំ បកសំបកចិញ្ច្រាំឱ្យល្អិត ម្ទេសកាត់ល្អិតៗ។
៣-យកខ្ទះដាក់ខ្លាញ់ ឬប្រេងឱ្យឡើងក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមស ម្ទេសឆាឱ្យឡើងឈ្ងុយទើបដាក់ត្រកួនចូល ឆាពីរបីត្រឡប់ ដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅស៊ុប ប្រេងខ្យង ឆាមួយត្រឡប់ពីរ ភ្លក់មើលឱ្យល្មម ។
Post a Comment