បំពង-បង្គាបំពងខ្ទិះដូង

1
គ្រឿង​ផ្សំ៖​
បង្គា​ 60​ ក្រាម​
ម្សៅ​ឆា ​150​​ ក្រាម​
ស៊ុត ​2
ដូ​ង​ 100​ ក្រាម​
ប្រេ​ង​ឆា
វិធី​ធ្វើ៖​
1.​​ បក​សំបក​បង្គា​ឲ្យ​បាន​ស្អាត​ រួច​ប្រឡាក់​ជាមួយ​ អំបិល​ ខ្ទិះដូង ​និង​លាយ​ជាមួយ​ម្សៅ។
2​.​ ដាក់​បំពង​ក្នុង​ខ្ទះ​រហូត​ដល់​ល្មម​អាច​ញុំាបាន​ ញុំា​ជាមួយ​ទឹក​ជ្រលក់​ជូអែម។​