ញាំ-ផ្លែខ្នុរ
គ្រឿងផ្សំៈ
សាច់បាតេបួស200ក្រាម ផ្លែខ្នុរ300ក្រាម ខ្ទឹមបារាំង1ផ្លែ ជីក្រហម10ក្រាម ក្រូចឆ្មារ2ផ្លែ សណ្តែកដីលីង ស្ករ2ស្លាបព្រាកាហ្វេ ប្រេងឆា ដំឡូង veggerជៀន
វិធីចំអិនៈ
១. កាត់សាច់បាតេជាដុំតូចល្មមហើយដាក់ជៀន
២. ចិតផ្លែខ្នុរជាចំរៀកស្តើងៗ យកជីក្រហមលាងដែលលាងស្អាតទៅហាន់ ហើយច្របាច់ក្រូចឆ្មារ
៣. ចិតខ្ទឹមបារាំងជាចំណិតៗយកទៅលាយជាមួយទឹកក្រូចឆ្មារ ស្ករ ច្របូកចូលគ្នាទុកប្រហែលជា 5នាទី បន្ទាប់មករោយជីក្រហម សណ្តែកដី និង ដំឡូងvegger ។
វិធីទឹកច្រលក់ៈ
_ យើងត្រូវប្រើទឹកក្រូចឆ្មារ2ស្លាបព្រាយកាហ្វេ ស្ករ3ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកម្ទេស1ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាបាយ។
Post a Comment