ញាំ-ផ្លែខ្នុរ

1
គ្រឿងផ្សំៈ
សាច់បាតេបួស200ក្រាម ផ្លែខ្នុរ300ក្រាម ខ្ទឹមបារាំង1ផ្លែ ជីក្រហម10​ក្រាម ក្រូចឆ្មារ2​ផ្លែ​ សណ្តែកដីលីង ស្ករ2ស្លាបព្រាកាហ្វេ ប្រេងឆា​ ដំឡូង​ veggerជៀន
វិធីចំអិនៈ
១. កាត់សាច់បាតេជាដុំតូចល្មមហើយដាក់ជៀន
២. ចិតផ្លែខ្នុរជាចំរៀកស្តើងៗ យកជីក្រហមលាងដែលលាងស្អាតទៅហាន់ ហើយច្របាច់ក្រូចឆ្មារ
៣. ចិតខ្ទឹមបារាំងជាចំណិតៗយកទៅលាយជាមួយទឹកក្រូចឆ្មារ ស្ករ ច្របូកចូលគ្នាទុកប្រហែលជា 5នាទី បន្ទាប់មករោយជីក្រហម សណ្តែកដី និង​ ដំឡូងvegger ។
វិធីទឹកច្រលក់ៈ
_ យើងត្រូវប្រើទឹកក្រូចឆ្មារ2​ស្លាបព្រាយកាហ្វេ ស្ករ3​ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកម្ទេស1​ស្លាបព្រាកាហ្វេ ទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាបាយ។