ចៀន-ត្រីមិនបាក់សាច់
មុនចៀនត្រូវកម្តៅ ខ្លាញ់ក្នុងខ្ទះឲ្យក្តៅ ចាំដាក់ត្រីស្រស់ចូល ។ ពេលដាក់ត្រីចូល គឺដាក់ខាងខ្នងមុន រួចយកវែកឆា សង្កត់ ឲ្យយូររហូតស្បែកត្រីលែងរួញ ពេលក្រៀមឆ្អិនល្មម ចាំដួសត្រឡប់ ប្រែទៅម្ខាងទៀត ហើយសង្កត់ដោយវែកឆាដដែល ។ ធ្វើយ៉ាងនេះសាច់ត្រីឆ្អិន ល្អមិនបាក់សាច់ ឬរលេះរលួយឡើយ ។
Post a Comment