អាំង-ស្លាបមាន់អាំងទឹកឃ្មុំ
ស្លាបមាន់ 10ស្លាប ធ្វើឱ្យស្អាត ទុកឱ្យស្ងួតទឹក គ្រឿងសម្រាប់ប្រឡាក់ស្លាបមាន់អំាង (ទិញស្រាប់ក៏បាន) ទឹកឃ្មុំសុទ្ធ ពីរ បីស្លាបព្រា ។
ខ-របៀបធ្វើ
ខ-របៀបធ្វើ
+ជំហានទី 1
កាត់ពីរ បីឆ្នូតលើស្លាបមាន់ ដើម្បីឱ្យវាជ្រាបគ្រឿងពេលប្រឡាក់ ។
+ជំហានទី 2
ដាក់ប្រឡាក់ស្លាបមាន់និងគ្រឿងលាយ ច្របល់ឱ្យសព្វហើយច្រកចូលថង់ផ្លាស្ទិចស្អាត ចងមាត់ឱ្យជិតទុកក្លាស្សេក្នុងទូរទឹកកកឱ្យជ្រាបគ្រឿងល្អ ។
បើចង់ឆ្ងាញ់មែនទែនត្រូវទុកក្លាស្សេ1យប់ សីមយកមកតម្រៀបលើខ្ទះអាំង ។
+ជំហានទី 3
លាបទឹកឃ្មុំឱ្យសព្វលើស្លាបមាន់មួយៗ
+ជំហានទី 4
ដាក់ចូលចង្រ្កានមីក្រូវ៉េវ ក្នុងកម្រិត 200oc ប្រមាណ 40នាទី ដោយ10នាទីយកចេញម្តង លាបទឹកឃ្មុំបន្ថែម ។

+ជំហានទី 2


+ជំហានទី 3

+ជំហានទី 4

Post a Comment