ញំា-មឹកពិសេស

1








វិធី​ធ្វើៈ
1.មឹក​ហាន់​ប្រវែង​ 2​ ថ្នាំង​ដៃ ​ខ្ញីខ្ចី​ហាន់ស​រសៃៗ ​ត្រកួន​កាត់​កង់ៗ​ សាប់​ចុង ​និង​ដើម​ត្រាំទឹ​កដើម្បី​ឲ្យ​ចេញជា​ផ្កា ម្ទេស​ប្លោក​យក​គ្រាប់​ចេញ​ហាន់​សរសៃៗ​ ខ្ទឹម​បារាំង​ហាន់​សរសៃៗ ​ជីរអង្កាម​ បេះសន្លឹក​ ខ្ទឹម​ស ​ម្ទេស​ បុក​ចូល​គ្នា។​

2.ស្រុះមឹក​ឲ្យឆ្អិន​ ហើយ​លាយ​ជាមួយ​ខ្ញីខ្ចី​ ត្រកួន​ ម្ទេសប្លោក​ ខ្ទឹ​ម​បារាំង​ ជីរអង្កាម ​ខ្ទឹមស ​ម្ទេស​បុក​​រួច​​ ទឹក​ត្រី ស្ករ​​ ទឹក​ក្រូច​​ឆ្មារ​​ ហើយ​​ច្របល់​​ចូលគ្នា​​ ចុង​​ក្រោយ​​ភ្លក់​រសជាតិ ​​ឲ្យចេញ ​​ជូ ហិ​ល​ ប្រៃ ​​ហើយ​ជាការ​ស្រេច៕​​