ឆា-ខ្ញីទឹកឃ្មុំ

1គ្រឿងផ្សំ៖
មី​ពង​ទា 2 ដុំ, ម្សៅ​ពោត 2 ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ, ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ 2 ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ, ទឹក​ឃ្មុំ 1 ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ, ប្រេង​ឆា 1 ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ, សាច់​ជ្រូក​សុទ្ធ (យក​សាច់​ផុយ ហាន់​ឱ្យ​ជា​ចំណិត), ខ្ញី​ហាន់​ជា​សរសៃ, ល្ង 1 ស្លាប​ព្រា, ខ្ទឹម​ស, ម្រេច, សណ្ដែក​ផ្លែ (សណ្ដែក​ហោឡាំងតាវ)
វិធីចម្អិន៖
1- ដាំ​ទឹក​អំបិល​ឱ្យ​ពុះ​ដើម្បី​ស្រុស​មី។ រួច​លាយ​ម្សៅ​ពោត​ជាមួយ​ទឹក 1 ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ បន្ទាប់​ឆា​ជាមួយ​ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ និង​ទឹក​ឃ្មុំ រួច​ទុក​មួយ​កន្លែង​សិន។
2- ដាក់​ប្រេង​ឆា​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ ទុក​ឱ្យ​ពុះ រួច​ដាក់​សាច់​ជ្រូក​ចូល ចម្អិន​ឱ្យ​ឆ្អិន។ ដាក់​ខ្ញី ខ្ទឹម​ស ម្រេច សណ្ដែក​ផ្លែ ហើយ​ទុក​ឱ្យ​វា​ឆ្អិន។ បន្ថយ​ភ្លើង បន្ទាប់​មក​ដាក់​ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ និង​ទឹក​ឃ្មុំ​លាយ​បញ្ចូល​គ្នា កូរ​ទាល់​តែ​ចេញ​ពពុះ។ យក​មី​បំបែក​ចេញ​ជា​ពីរ​ចំណែក​ដាក់​ចាន​ផ្សេង​គ្នា រួច​ដាក់​សាច់​ជ្រូក​ពី​លើ លាយ​បន្លែ និង​ទឹក​ឃ្មុំ ឆា​ជាមួយ​ទឹក​ស៊ីអ៊ីវ។ ចុង​ក្រោយ រោយ​ល្ង​ពី​លើ​ជា​ការ​ស្រេច៕