ស្ងោរ-មើមឈូក
គ្រឿងផ្សំៈ
– ឆ្អឹងស៊ុប កន្លះគីឡូ
– មើមឈូក កន្លះគីឡូ
- ស្លឹកខ្ទឹម 2 មើម
– អំបិល 1ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប 1ស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើៈ
1.ឆ្អឹងកាប់ដុំល្មម មើមឈូកហាន់បញ្ឆិត ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ជាកង់ៗ។
2.ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ឆ្អឹងស៊ុប រំងាស់កន្លះម៉ោង ទើបដាក់មើមឈូក ដាក់អំបិល ម្សៅស៊ុប រំងាស់កន្លះម៉ោង ទើបដាក់ស្លឹកខ្ទឹមជាការស្រេច៕
Post a Comment