ស្ងោរ-មើមឈូក

1
គ្រឿង​ផ្សំៈ
– ឆ្អឹង​ស៊ុប​ កន្លះ​គីឡូ
– មើម​ឈូក​ កន្លះ​គីឡូ
​- ស្លឹក​ខ្ទឹម​ 2​ មើម​
– អំបិល​ 1​ស្លាប​ព្រាបាយ
​- ម្សៅ​ស៊ុប​ 1​ស្លាប​ព្រាបាយ​
វិធី​ធ្វើៈ
​1.ឆ្អឹង​កាប់​ដុំ​ល្មម​ មើម​ឈូក​ហាន់​បញ្ឆិត​ ស្លឹក​ខ្ទឹម​ហាន់ជា​កង់ៗ។​
2.ដាំ​ទឹក​ឲ្យ​ពុះ ​ដាក់​ឆ្អឹង​ស៊ុប ​រំងាស់​កន្លះ​ម៉ោង​ ទើប​ដាក់​មើម​ឈូក ​ដាក់​អំបិល ​ម្សៅស៊ុប​ រំងាស់​​កន្លះ​ម៉ោង ទើប​ដាក់​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ជា​ការ​ស្រេច៕​