ចៃយ៉-ចៃយ៉និងទឹកជ្រលក់
ថ្ងៃនេះយើង សូមលើកនូវមុខម្ហូបចៃយ៉មកបង្ហាញជូនស្រ្តីមេផ្ទះទាំង
អស់គ្នា!!គ្រឿងផ្សំៈសំបកចៃយ៉ 3 ខាំ សាច់ជ្រូក 1 គីឡូ ត្រាវ 1 មើមធំ
ពិគក់ កន្លះគីឡូ ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ 3 ស្លាបព្រាបាយ ពងទា 2
គ្រាប់ អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ ស្ករ 2 ស្លាបព្រាបាយ ម្សៅស៊ុប 2 ស្លាបព្រាបាយ ម្រេចម៉ដ្ឋ 1 ស្លាបព្រាបាយ ខ្លាញ់ 2 ចានចង្កឹះ
អស់គ្នា!!គ្រឿងផ្សំៈសំបកចៃយ៉ 3 ខាំ សាច់ជ្រូក 1 គីឡូ ត្រាវ 1 មើមធំ
ពិគក់ កន្លះគីឡូ ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ 3 ស្លាបព្រាបាយ ពងទា 2
គ្រាប់ អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ ស្ករ 2 ស្លាបព្រាបាយ ម្សៅស៊ុប 2 ស្លាបព្រាបាយ ម្រេចម៉ដ្ឋ 1 ស្លាបព្រាបាយ ខ្លាញ់ 2 ចានចង្កឹះ
វិធីធ្វើៈ
1.សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំលាយជាមួយពិគក់ ត្រាវ ខ្ទឹមស លាយចូលគ្នា ដាក់អំបិល ស្ករ ម្សៅ ស៊ុប ម្រេចច្របល់ចូលគ្នាឲ្យសព្វ ពងទាយកពងក្រហមវាយចូលគ្នា យកសំបកចៃយ៉ ដាក់សាច់ ច្របល់រួចមូរតូចៗល្មម ហើយយកពងទាបៀក នឹងសំបកចៃយ៉ ដើម្បីកុំឲ្យរបូតចេញ។
2.ដាក់ខ្លាញឲ្យក្តៅ ដាក់បំពងឲ្យឡើងពណ៌លឿង ទើបស្រង់ចេញ គេទទួលទានជាមួយទឹកត្រីផ្អែម ផ្ទាប់បន្លែស្រស់។
ប្រភព Khmer Station
ប្រភព Khmer Station
Post a Comment