ភ្លា-សាច់គោពិសេស
គ្រឿងផ្សំៈ
គ្រឿងទេស ខ្ទឹមស ម្រេច ទឹកក្រូចឆ្មា សាច់គោ 450ក្រាម ទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាយបាយ ស្ករមួយស្លាបព្រាយកាហ្វេ ដើមខ្ទឹម សាឡាត់ ជីក្រហមមួយបាច់ ជីអង្កាមមួយបាច់ ម្ទេសផ្លោកទុំកិន 1/2ស្លាបព្រាយកាហ្វេ
វីធីចំអិនៈ
១.មុនដំបូងលាយគ្រឿងធ្វើទឹកជ្រលក់ដើម្បីប្រឡាក់សាច់គោបន្ទាប់មកចូលអ្នកទុកសាច់ដែលប្រឡាក់ប្រហែលជា 3ទៅ 4ម៉ោងរីក៏មួយយប់ក៏បានដែរ
២.ចូលអ្នកយកសាច់ដែលប្រឡាក់ហើយនោះទៅទុកឲ្យស្រស់ទឹកបន្ទាប់មកយកវាទៅហាន់ជាចំណិតស្តើងៗតាមដែលអាចធ្វើទៅបាន
៣. ច្របូកសាច់ដែលហាន់ហើយជាមួយទឹកជ្រលក់និងសាឡាត់ យកសាច់ដែលលាយហើយទៅដាកទុកខ្ទះចំអិនលើចង្កានដោយប្រើសីតុណ្ហភាព 180អង្សាសេ និងរោយជីដែលហាន់ហើយជាការស្រេច៕
Post a Comment