ភ្លា-សាច់គោពិសេស

1
គ្រឿងផ្សំៈ
គ្រឿងទេស ខ្ទឹមស​ ម្រេច ទឹកក្រូចឆ្មា សាច់គោ​​ 450ក្រាម​ ទឹកត្រីមួយស្លាបព្រាយបាយ ស្ករមួយស្លាបព្រាយកាហ្វេ ដើមខ្ទឹម សាឡាត់ ជីក្រហមមួយបាច់ ជីអង្កាមមួយបាច់​ ម្ទេសផ្លោកទុំកិន​ 1/2ស្លាបព្រាយកាហ្វេ
វីធីចំអិនៈ
១.មុនដំបូងលាយគ្រឿងធ្វើទឹកជ្រលក់ដើម្បីប្រឡាក់សាច់គោបន្ទាប់មកចូលអ្នកទុកសាច់ដែលប្រឡាក់ប្រហែលជា 3​ទៅ 4​ម៉ោង​រីក៏​មួយយប់ក៏បានដែរ
២.ចូលអ្នកយកសាច់ដែលប្រឡាក់ហើយនោះទៅទុកឲ្យស្រស់ទឹកបន្ទាប់មកយកវាទៅហាន់ជាចំណិតស្តើងៗតាមដែលអាចធ្វើ​ទៅ​​បាន
៣. ច្របូកសាច់ដែលហាន់ហើយជាមួយទឹកជ្រលក់​និងសាឡាត់ យកសាច់ដែលលាយហើយទៅដាកទុកខ្ទះចំអិនលើចង្កានដោយ​ប្រើសីតុណ្ហភាព 180​​អង្សាសេ និងរោយជីដែលហាន់ហើយជាការស្រេច៕