ឆា-បាយឆាសាច់ក្តាមសមុទ្រ

1

គ្រឿងផ្សំ
ខ្ទឹម ខ្លាញ់ជ្រូក សាច់ជ្រូក សាច់ក្តាម ស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ ម្រេច ទឹកត្រី ទឹកខ្មេះ សាច់ក្រក បាយ ប៉េងប៉ោះកំប៉ុង។
វិធីធ្វើ
យកសាច់ជ្រូក និងខ្លាញ់ជ្រូកហាន់ជាចំណិតតូចៗ ក្តាមស្ងោរឱ្យឆ្អិនបេះយកតែសាច់ ខ្ទឹមសបកសំបក ឱ្យអស់ចិញ្ច្រាំឱ្យល្អិត យកខ្ទះដាក់ដាំ រួចយកខ្លាញ់ដែលហាន់នោះជំហៀវទាល់តែចេញខ្លាញ់ ទើប យកខ្ទឹមដែលចិញ្ច្រាំទុកនោះដាក់ចៀនទាល់តែឈ្ងុយ។ ឯសាច់ក្រកហាន់ជាចំណិតតូចៗ ហើយយក សាច់ជូក សាច់ក្តាម សាច់ក្រក ដាក់ឆាជាមួយគ្នាឱ្យសព្វ ចាក់ទឹកត្រីបន្តិច និងច្រូចទឹកខ្មេះបន្តិចបន្តួច មើលបើគ្រឿងទាំងនោះឆ្អិនល្អហើយ យកបាយចាក់ទៅក្នុងសាច់នោះ កូរឱ្យសព្វដើម្បីឱ្យសាច់ និង បាយនោះចូលគ្នា ភ្លក្សមើលសាបប្រៃល្មមហើយ ដួសដាក់ចាន រោយស្លឹកវ៉ាន់ស៊ុយ និងរោយម្រេច ជាក្រោយ ។