ស្ងោរ-ម្រះ
ម្រះធំ 1 ផ្លែ សាច់ជ្រូក 2ខាំ ប្រហិតត្រី 1ខាំ ទឹកត្រី 1ស្លាបព្រាបាយ ម្រេចម៉ដ្ឋ កន្លះស្លាបព្រាបាយ ម្សៅស៊ុប កន្លះស្លាបព្រាបាយអំបិល កន្លះស្លាបព្រាបាយ ស្ករ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើៈ
1.ម្រះកាត់ជាពីរ ឬបីកំណាត់ខ្វៀលយកស្នូលចេញ ត្រាំទឹកអំបិលកន្លះម៉ោង រួចលាងទឹកសំអាត(មិនសូវល្វីងខ្លាំង)។ សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំឲ្យល្អិត ហើយច្របល់ជាមួយម្រេច ទឹកត្រី ប្រហិតត្រី ញាត់ចូលទៅក្នុងម្រះឲ្យពេញ។
1.ម្រះកាត់ជាពីរ ឬបីកំណាត់ខ្វៀលយកស្នូលចេញ ត្រាំទឹកអំបិលកន្លះម៉ោង រួចលាងទឹកសំអាត(មិនសូវល្វីងខ្លាំង)។ សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំឲ្យល្អិត ហើយច្របល់ជាមួយម្រេច ទឹកត្រី ប្រហិតត្រី ញាត់ចូលទៅក្នុងម្រះឲ្យពេញ។
2.ដាំទឹកឲ្យពុះ ដាក់ម្រះចូល រំងាស់ដាក់ម្សៅស៊ុប ស្ករនិងអំបិល៕
Post a Comment