ឆា-បាយបង្គាម្ទេសស្រស់
គ្រឿងផ្សំៈ
- បង្គា 3 ខាំ
- បាយឆ្អិន 2ចានចង្គឹះ
- ម្ទេស 6 គ្រាប់(ពណ៌ក្រហម និងខៀវ)
- ខ្ទឹមបារាំង កន្លះមើម
- ស្ករស 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកស៊ីអ៊ីវ 1 ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកត្រី កន្លះស្លាបព្រាបាយ
- ខ្លាញ់ 3 ស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើៈ
1.បង្គាបកសំបកតែខ្លួន ទុកក្បាល និងកន្ទុយ ខ្ទឹមបារាំងហាន់ជាសរសៃ។
2.ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសបំពងឲ្យឈ្ងុយ បង្គា ម្ទេសក្រហមខៀវ ខ្ទឹមបារាំង ស្ករស ទឹកស៊ីអ៊ីវទឹកត្រី បាយឆាចូលគ្នាឲ្យរាងស្ងួតបន្តិច។
Post a Comment