សម្ល-តុំយុំាត្រី

1
គ្រឿង​ផ្សំៈ
ត្រីរ៉ស់​ 1​ គីឡូ ​គល់​ស្លឹក​គ្រៃ ​2 ​ដើម​ ផ្សិត​ចំបើង​ 1​ ខាំ​ ក្រូច​ឆ្មារ​ 1​ ផ្លែ​ ស្លឹក​ក្រូច​សើច​ 4​ សន្លឹក​​គ្រឿង​តុំ​យុំា ​1 ​កញ្ចប់​ ទឹក​ស៊ុប​ 4 ចាន​ចង្កឹះ​ ម្ទេស​ស្រស់​ 5 ​គ្រាប់ ​ទឹក​ត្រី​ កន្លះ​ស្លាប​ព្រាបាយ​​អំបិល​ កន្លះ​ស្លាប​ព្រា​បាយ​ ស្ករ​ស ​កន្លះ​ស្លាប​ព្រាបាយ​ ម្សៅ​ស៊ុប ​កន្លះ​ស្លាប​ព្រា​បាយ​
វិធី​ធ្វើៈ
​1.ត្រីរ៉ស់​កាត់​ជា​កង់ៗ​ គល់​ស្លឹក​គ្រៃ​ហាន់​បញ្ជិត​ក្រាស់ៗ​
2.ដាំ​ទឹក​ស៊ុប​ឲ្យ​ពុះ ​គល់​ស្លឹក​គ្រៃ ​ស្លឹក​ក្រូច​សើច​ ក្រូច​ឆ្មារ​ គ្រឿង​តុំយុំា ​ទឹក​ត្រី​ អំបិល​ ស្ករស ​​ម្សៅ​ស៊ុប​ ផ្សិត​ចំបើង ​ត្រី​រ៉ស់ ​ម្ទេស​ស្រ​ស់​ ភ្លក់​ឲ្យ​មាន​រស​ជាតិ​ជូរ​ ហិល​ ប្រៃ​បន្តិចជាការស្រេច៕