ស៊ុប-ឆ្អឹងជំនីត្រាវ
គ្រឿងផ្សំៈ
ឆ្អឹងខ្ចី 300 ក្រាម ត្រាវ 400 ក្រាម ស្លឹកខ្ទឹម អំបិល 1 ស្លាបព្រាកាហ្វេ ប៊ីចេង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ ម្សៅស៊ុប 2 ស្លាបព្រាកាហ្វេ ខ្ទឹមបារាំង។
ការអនុវត្ត
កាប់ឆ្អឹងជាដុំ លាងទឹក ដាំទឹក ចិតត្រាវ កាត់ជាដុំ ឬ កាត់ជា 3 ជ្រុង លាយជាមួយគ្រឿងទេសហើយចំហុយ
នៅពេលឃើញត្រាវផុយហើយ ត្រូវបន្ថែមឆ្អឹងជំនីនិង ដំឡូងរហូតផុយ បន្ថែមអំបិល ហើយបិទចង្រ្កាន ដួសស៊ុបដាក់ចាន លាយខ្ទឹមបារាំង
គួរចងចាំៈ ត្រាវផ្អែមវាត្រូវជាមួយ ដំឡូង។ ឆ្អឹងជ្រូកគួរជ្រើសរើសឆ្អឹងខ្ចី ពីព្រោះវាទន់។
Post a Comment