ចៀន-មាន់ខ្ជាប់បន្លែ
ខ្លិនក្រអូបនៃស្រាទំពាំងបាយជូរដែលមានរសជាតិផ្អែមត្រូវជាមួយនឹងបន្លែ ដែលបានរុំសាច់មាន់ពីខាងក្រៅនោះ វាបង្កើតជារសជាតិដ៏ឆ្ងាញ់នឹងធ្វើឲ្យទទួលទានបានកាន់តែច្រើន ហើយបើអ្នកក៏នឹង
ទទួលបានការសរសើរពីមិត្តភក្តិ និងក្រុមគ្រួសាររបស់អ្នកថែមទៀតផង!

ដើម្បីចំអិននូវមុខម្ហូបនេះអ្នកគួរតែត្រូវការរបៀបចំអិន និងគ្រឿងផ្សំផ្សេងៗជាច្រើនមានដូចជា៖
ជើងមាន់ 2, ការ៉ុត 1មើម, ត្រសក់ផ្អ 1 ផ្លែ, នឹងដើមខ្ទឹម ។
វិធីធ្វើទឹកជ្រលក់៖ ទឹកស៊ីអ៊ីវ 1 ស្លាបព្រាបាយ, អំបិល 1/4 ស្លាបព្រាកាហ្វេ , ម្រេច និងទឹកឃ្មុំ៕
ជំហានទី1៖ លាងសម្អាតការ៉ុត និងត្រសក់ផ្អ ហើយយកវាការហាន់ជាបន្ទះតូចៗ និងកាត់វាជាកង់ៗឲ្យស្មើនឹងប្រវែងនៃសាច់មាន់។


ជំហាន ទី5៖ បើកកំដៅចង្ក្រានឲ្យមានសីតុណ្ហភាពប្រហែល 320 អង្សាសេ សម្រាប់យកមាន់ទៅចំអិនទុកវារយៈពេល 25 នាទី។បន្ទាប់អ្នកយកវាចេញ និងទុកឲ្យវាមានសីតុណ្ហភាពត្រជាក់ និងកាត់វាជាកង់ៗ បន្ទាប់មករៀបវាដាក់ចានជាមួយនឹងបន្លែ និងធ្វើទឹកជ្រលក់តាមគ្រឿងផ្សំខាងលើជាការស្រេច៕
ប្រភព៖ khmerstation
Post a Comment