ឆា-សាច់ជ្រូកម្នាស់ស្រស់
សាច់ជ្រូក កន្លះគីឡូ សណ្តែកដីលីង 3 ស្លាបព្រាបាយ ហៃប៊ី 3 ស្លាបព្រាបាយ ម្នាស់ 1 ផ្លែ ទឹកត្រី 1 ស្លាបព្រាបាយ ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ ស្លឹកជីវ៉ាន់ស៊ុយ2 ដើម ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ 1ស្លាបព្រាបាយ ខ្លាញ់ 3 ស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើៈ
1.សាច់ជ្រូកចិញ្រ្ចាំ សណ្តែកដីបុក ហៃប៊ីពុះជាពីរ ម្នាស់ចិតជាបន្ទះៗស្តើង។
2.ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសបំពងឲ្យឈ្ងុយ ដាក់សាច់ជ្រូក ទឹកត្រី សណ្តែកដី ស្ករស កូរឲ្យសព្វភ្លក់មើល ឲ្យល្មមដួសដាក់ចានជាការស្រេច៕
Post a Comment