អាំង-សាច់ជ្រូកអាំងម្រេច

1
គ្រឿងផ្សំ៖
សាច់​ជ្រូក​កន្លះ​គីឡូ ម្រេច 3 ខាំ ស្លឹកចេក 1 ធាង ស្ករស 1 ស្លាបព្រាបាយ អំបិល 1 ស្លាបព្រាបាយ ទឹកស៊ីអ៊ីវកន្លះស្លាបព្រាបាយ
វិធីចម្អិន៖
1-   សាច់ជ្រូកហាន់បន្ទះស្ដើងៗ ប្រឡាក់នឹងស្ករស អំបិល ទឹកស៊ីអ៊ីវ ទុករយៈពេល 20 នាទី។
2-   យក​សាច់​ប្រឡាក់​រួច​រៀប​លើ​ស្លឹក​ចេក ដាក់​ម្រេច​​ពី​លើ​សាច់ ហើយ​ខ្ចប់​ស្លឹក​ចេក​ឱ្យ​ជិត​ទើប​ដាក់​ពី​លើ​ចន្ទៀស​អាំង​សាច់​យក​ទៅ​អាំង​ ឱ្យ​ឆ្អិន​ទើប​ទទួល​ទាន។