សម្ល-ត្រីសាម៉ុងចំហុយទឹកឃ្មុំ
ស្លឹកខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំ 1 គល់ ទឹកស៊ីអ៊ីវ 2 ស្លាបព្រាបាយ ទឹកខ្មេះអង្ករ 1 ស្លាបព្រាបាយ ទឹកឃ្មុំ 1 ស្លាបព្រាបាយ ខ្ញីចិញ្រ្ចាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ ត្រីសាម៉ុង 1 ក្បាល កាត់ជាកង់ៗ (យកឆ្អឹងចេញ) ល្ង 1 ស្លាបព្រាបាយ និងទឹកត្រី 3 ស្លាបព្រាបាយ
វិធីចម្អិន៖
1- ដាក់គល់ស្លឹកខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំ ទឹកស៊ីអ៊ីវ ទឹកខ្មេះអង្ករ ទឹកឃ្មុំ និងខ្ញីចិញ្ច្រាំទៅក្នុងចានគោមថ្ម 1 ដោយច្របល់វាបញ្ចូលគ្នា
2- ដាក់សាច់ត្រីសាម៉ុងដែលសម្អាត និងកាត់រួចចូលក្នុងចានគោមដែលលាយគ្រឿងផ្សំរួច ហើយថែមទឹកត្រី 3 ស្លាបព្រាបាយ រួចយកវាទៅចំហុយ
3- ចំហុយឱ្យទាល់តែឆ្អិន រួចដួសដាក់ចាន ហើយរោយល្ងជាការស្រេច៕
Post a Comment