អាំង-មឹកអាំងពិសេស

1
គ្រឿង​ផ្សំ៖​
មឹក 500​ក្រាម  គ្រឿង​ទេស  ម្រេច  ខ្ទឹមស  ម្សៅ
វិធី​ចំ​អិន៖​
១. ​ មុន​ដំបូង​យក​មឺក​ទៅ​ប្រឡាក់​ជាមួយ​គ្រឿង​មាន​ដូច​ជា​គ្រឿងទេស​​​ ខ្ទឺមស  ម្រេច  ហើយ​ទុក​វា​ប្រហែល​ជា ​15​ នារី​ជាការ​ស្រេច​
២.  បន្ទាប់​ពី​មឹក​ចូល​ជាតិ​ហើយ​យើង​យក​វាមក​អាំង​​នៅ​ពេល​ដែល​អ្នក​អាំង​វានោះ​អ្នក​ត្រូវ​​ដាក់​ប្រេង​​ឆា​បន្តិច​នៅ​​លើ​​មឹក​​ដែល​​អ្នក​​កំពុងចំអិន​ហើយ​នៅ​ពេល​ដែល​មឺកនោះឡើងពណ៍ក្រហមដែលអ្នក​គិត​ថាមឹក​ឆ្អិង​ហើយ​នោះ​ចូលអ្នក​តំ​រៀប​ដាក់​នឺង​ចាន​ណា​មួយ​ដែល​អ្នក​គិត​ថា​មាន​ភាព​ស្រស់​ស្អាត​​ជាការ​ស្រេច។