អាំង-មឹកអាំងពិសេស
គ្រឿងផ្សំ៖
មឹក 500ក្រាម គ្រឿងទេស ម្រេច ខ្ទឹមស ម្សៅ
វិធីចំអិន៖
១. មុនដំបូងយកមឺកទៅប្រឡាក់ជាមួយគ្រឿងមានដូចជាគ្រឿងទេស ខ្ទឺមស ម្រេច ហើយទុកវាប្រហែលជា 15 នារីជាការស្រេច
២. បន្ទាប់ពីមឹកចូលជាតិហើយយើងយកវាមកអាំងនៅពេលដែលអ្នកអាំងវានោះអ្នកត្រូវដាក់ប្រេងឆាបន្តិចនៅលើមឹកដែលអ្នកកំពុងចំអិនហើយនៅពេលដែលមឺកនោះឡើងពណ៍ក្រហមដែលអ្នកគិតថាមឹកឆ្អិងហើយនោះចូលអ្នកតំរៀបដាក់នឺងចានណាមួយដែលអ្នកគិតថាមានភាពស្រស់ស្អាតជាការស្រេច។
Post a Comment