ឆា-ផ្កាខាត់ណា និង ផ្សិត

1
គ្រឿងផ្សំៈ

ខាត់ណាខ្ចី 3 ខាំ
ផ្សិតចំបើង 1ខាំ
ខ្ទឹមស 1 កំពឹស
ស្ករ 1 ស្លាបព្រាយបាយ
ម្សៅឆា 1 ស្លាបព្រាយបាយ
ប្រេងខ្យង 3 ស្លាបព្រាយបាយ
ខ្លាញ់ 2 ស្លាបព្រាយបាយ
វិធីចំអិនៈ
ខាត់ណាចិតជាបំណែកតូចៗ ផ្សិតចំបើងពុះជាពីរ ខ្ទឹមសរ ហាន់ជាបន្ទះ។
ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមសបំពងឲ្យឈ្ងុយ ដាក់ខាត់ណា ផ្សិត ស្ករ ម្សៅឆា ប្រេងខ្យង ។