ចៀន-សាច់មាន់ចមិ្អនរបៀបឡារុយ (Laru)
សាច់មាន់ចមិ្អនរបៀបឡារុយគឺជាមុខម្ហូបមួយបែបដែលផ្សំពីគ្រឿង ផ្សំខែ្មរទាំងស្រុង គ្រាន់តែចមិ្អនរបៀបអឺរ៉ុបដើម្បីឱ្យបានរសជាតិបែ្លកតែប៉ុណ្ណោះ។
១. គ្រឿងផ្សំ៖
ភ្លៅមាន់ 200g, ការ៉ុត 50g, ដំឡូងបារាំង 50g, សណ្តែក 40g, ឆឹ្អងមាន់ 300g, គ្រឿងគ្រៅមាន ម្សៅស៊ុប អំបិល ប្រេងឆា ខ្ទឹមក្រហមចិញ្ច្រាំឱ្យម៉ត់ ជីវ៉ាន់ស៊ុយ។
២. របៀបធ្វើ៖
ត្រូវរើសយកសាច់មាន់រស់ ស្រស់ៗ ហើយធាត់លាងសំអាតនិងទឹកអំបិល លាងសាជាថ្មីនិងទឹកស្អាត ទុកឱ្យស្រក់ទឹកអស់។ ដាក់កំភ្លៅ
Post a Comment